Hirdetés

Transformers Universe - ennek a MOBA-nak is vége

|

Még egy MOBA a porba hullott: a Jagex külső szemszögű játéka, a Transformers Universe nem sokáig tudott életben maradni.

Hirdetés

Amilyen sokan próbálkoznak betörni a MOBA műfaj nagyágyúi közé, lassacskán olyan sokan véreznek el a küzdelem közben.

Az EA-féle Dawngate után (ami még a végleges változat megjelenését sem élte meg) a Transformers Universe pályája is véget ér, a Hasbro és a Jagex ugyanis közös megegyezés alapján január 31-én végleg lelövi a szervereket. A döntést azzal indokolták, hogy más terveik vannak a 2015-ös évre. A július óta nyílt bétaként futó játékot már elkezdték lekapcsolni, mindenki, aki Founder Packet vásárolt, visszakapja a pénzét, a regisztrációt lezárták, és már vásárolni sem lehet semmit. Ha valaki az utolsó pillanatokig akar vele játszani, az úgy készüljön, hogy a szervereket január 31. délelőtt 11 órakor kapcsolják le.

Játszottatok vele? Hiányozni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)