Hirdetés

Transformers: War for Cybertron 2, Transformers: Dark of the Moon és Transformers MMO bejelentés

|

A Hasbro nem rest kihasználni a franchise lehetőségeit; készül az új T:WfC, a filmes játék, továbbá az online piac felé is nyitni kíván a cég.

Hirdetés

A jogokat birtokló Hasbro, s nem a játékokat kiadó Activision Blizzard jelentette be, hogy 2012-ben érkezik a High Moon Studios játékának, a Transformers: War for Cybertron című akció-orgiának a második felvonása.



Mark Blecher, a cég alelnöke nem mulasztotta el hozzáfűzni, hogy ő maga rendkívül elégedett volt a Transformers: War for Cybertron fogadtatásával. "Eddig ez a legjobban értékelt, kritikai elismerést kivívó játék, ami magán viseli a Hasbro márkajegyét, ezért izgatottan várjuk a folytatását 2012-ben."
Bár hivatalosan nem erősítették meg, szinte biztos, hogy a második részt is a High Moon Studios gárdájára bízták.
Blecher azt is megerősítette, hogy jövőre, a Transformers: Dark of the Moon című mozifilmmel egyszerre mutatkozik be az azonos című adaptáció, valamint a NetDragon fejlesztésében készül egy nyugati piacra szánt Transformers MMO-is.

Sajnos képanyaggal, vagy videóval még egyik játék kapcsán sem tudunk szolgálni, de ha egyszer beindul a marketing dübörgő gépezete, akkor bele fogunk fulladni, erre akár mérget is vehettek.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)