Hirdetés

Trials Fusion - már nem kell sokat várni, hogy kitörd a nyakad

|

Már egy hónapot sem kell várnunk, és nagyban csapathatjuk majd a trükköket a játék motorosaival. És persze eshetünk pofára nagyokat.

Hirdetés

Ki ne emlékezne olyan motoros játékra, ahol semmi más dolgunk nem volt, mint hogy eszement sebességgel minél magasabbra ugrassunk, és megpróbáljuk túlélni a legőrültebb futamot? Mindezt most képzeljük el a játékvilág mostani fizikai rendszerével és grafikai minőségével: ez a Trials Fusion.

A fejlesztők most megleptek minket egy videóval is, hogy a már előbb említett rendszerről ne csak beszéljenek, de fel is vágjanak vele picit. A videót eszement száguldás és ugrándozás jellemzi, ami kellőképpen megadja a játék várható hangulatát. A PC-s verziót megrendelők már nagyban zúzhatják a játékot, hiszen ezen szerencsések a megrendelést követően azonnal helyet kaptak a zárt bétában is, sőt, aki a rendelést esetleg most tervezi, hát ne habozzon, hiszen a béta még tart, csatlakozni pedig még mindig lehet.

A Trials Fusion megjelenés április 24-én várható PC-re, míg a konzolosok több mint egy héttel előbb, április 16-án kaphatják majd kézhez a játékot, ami érdekes módon csak PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)