Hirdetés

Trine 2 Director's Cut - Itt a launch trailer

|

Elrajtolt a Trine 2: Director's Cut Wii U-hoz készített változata, amely mindent tartalmaz, ami a többi platformra kiadott verziókban szerepel.

Hirdetés

A Wii U amerikai premierjével egyszerre megjelenő, varázslatos Trine 2: Director's Cut megkapta a premier előtti utolsó előzetesét, amely mesés kalandokat ígér a felhasználóknak.

A Wii U-ra szánt változat tartalmazni fogja mindazon anyagot, amit a konzolos és PC-s kiadások megkaptak, így magától értetődően benne lesz a Goblin Menace DLC is, ráadásul kap egy új játékmódot Magic Mayhem néven. A játékmenetet illetően a Wii U kontrolleréhez igazított irányításban lehet részünk, ami újfajta élményt nyújthat a pályák során.

A hazai premier november harmincadikára tehető.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)