Hirdetés

Tron avagy a fénymotorok tombolása

|

Emlékszik még valaki az ősrégi Tron filmre? Ha a sztori már feledésbe is merült, a "motoros" rész tuti mindenkinek megvan.

Hirdetés

A nyolcvanas évek mátrixaként is emlegetett kultfilm anyagilag ugyan hatalmas bukás lett, mégis nagyon sokan a mai napig imádják. A Disney stúdió két évtizednyi rákészülés után elkészítette ugyan a folytatást, ám az meglepő módon nem film lett, hanem egy számítógépes játék. Az ötlet jó volt, a játék még jobb, örvendezett hát a nép. Aki tolta a játékot, ne adj isten emlékszik a filmre, biztosan tudja mi az a fénymotor.Nos aki szívesen kipróbálná milyen lehet egy ilyen ketyerét vezetni, most alkalma nyílik rá. Néhány fanatikus rajongó, akik nem meglepő módon programozni is tudnak (Tron rajongóknál ez alap) összedobott egy nagyszerű kis stuffot.

tron.jpg

 Aki esetleg nem ismerné a játékszabályokat, azoknak hamar elsorolnám a lényeget. Adott egy viszonylag nagy térség aminek széleiről elindulnak a versenyzők. Minden motor falat húz maga után, amit nem árt kikerülni, ütközés fennforgása esetén ugyanis game over nekünk. A cél: túlélni, illetve bekeríteni a többi játékost. A játékot folyamatosan fejleszti a csapat, és teljesen ingyenes, letölthető innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)