Hirdetés

Nézd meg, hogy festett a kukázott Tron játék

|

Még 2008-ban a F.E.A.R. 3 fejlesztői dolgoztak egy Tron játékon, ami a Tron: Legacy közvetlen folytatása lett volna. Sajnos sosem készült el.

Hirdetés

A F.E.A.R. 3-ról híres csapat, a Day 1 Studios a Tron: Legacy filmhez készített egy játékot, ami a sztori közvetlen folytatása lett volna. A Disney sajnos kihúzta a dugót, de ti még megnézhetitek, hogy milyen lett volna.

Részemről sajnálom, hogy nem készült el a játék, de én az a fajta fura ember vagyok, aki egyébként különösen élvezte a Tron: Evolution című játékot, ami szintén a filmhez kapcsolódóan jelent meg.

Ahhoz képest a nagy különbség az lett volna, hogy a játékos bármikor motorra pattanhatott volna, attól függetlenül, hogy egy hasonló, lineáris TPS lett volna. Ha valami, akkor ez hiányzott az Evolutionból, és már csak ezért is kipróbáltuk volna a Tr2n: Liberation című projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)