Hirdetés

[UPDATE]Tron: Örökség filmvetítés holnap!

|

Már csak egyet kell aludni, és megnézhetitek velünk együtt, hogyan próbálja meg feléleszteni a Disney a közel három évtizede szunnyadó legendát.

Hirdetés

[UPDATE]: Megvan a húsz leggyorsabb levélíró, őket külön-külön értesítjük. Köszönjük szépen, hogy ilyen sokan jelentkeztetek, találkozunk holnap a filmvetítésen.

Mint azt már egy korábbi hírünkben, illetve a novemberi GameStar hasábjain is olvashattátok, a szerkesztőség tagjaival együtt nézhetitek meg holnap, azaz december 14-én este 20:00-tól a Tron: Örökség című filmet 3D-ben az Aréna Plázában.



Természetesen továbbra is él az eredeti nyereményjátékunk, vagyis a helyszínen 18:00-tól Tron: Evolution játékban kell bizonyítanotok rátermettségeteket, és a legügyesebb 30 játékos, valamint egy-egy kísérőjük belépőjegyet kap az esti filmvetítésre.
Gondoltunk azonban azokra is, akiknek nem erősségük ez a játékstílus, ezért további 20 főnek, valamint kísérőiknek biztosítunk szorítunk még helyet a Cinema City Aréna (3D) 14-es termében. Nekik csupán annyit kell tenniük, hogy dobnak egy mailt a mozi@gamestar.hu címre. A húsz leggyorsabb levélírónak még ma visszajelzünk, hogy ne tervezzenek más programot kedd estére.
A regisztráció a vetítés előtt a helyszínen történik a GameStar asztalánál 19 órától, helyet pedig az érkezés sorrendjében tudtok foglalni magatoknak.







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)