Hirdetés

Tron játék készül a következő generációs konzolokra?

|

Az új projekt a hírek szerint a Tron Evolution dizájnvilágát vinné tovább.

Hirdetés

Nagyjából naponta merülnek fel megkérdőjelezhető híresztelések ilyen-olyan nagy franchise-ok vagy nagy stúdiók következő megjelenéseiről. Semmiből előkerülő "bennfentesekből" nincs hiány, de ezúttal egy meglehetősen fura pletyka kezdett keringeni. Állítólag ugyanis készül egy Tron játék a következő generációs konzolokra.

Hirdetés

Mivel egy források nélküli Reddit posztról van szó, érdemes természetesen komoly gyanú mellett kezelni a dolgot. Ettől függetlenül nekünk beleültette a bogarat a fülünkbe, mert hát, miért állítaná valaki teljesen indokolatlanul, hogy pont egy Tron játék készül? Egy olyan franchise-ról van szó, ami (a TRON RUN/r-t leszámítva) 2010 óta nemigazán hallatott magáról.

Most úgy tűnik, hogy valaki mégis elkezdett dolgozni a címmel. Az eredeti pletyka szerint a játék már 3 éve fejlesztés alatt áll, egészen pontosan egy nyílt (osztott) világban játszódó online RPG készül, és az Xbox Scarlett és PlayStation 5 konzolokra érkezik.

Ti örülnétek, ha tényleg kapnánk majd egy új Tron játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)