Hirdetés

Tron - új játék érkezik, ismét nagynevű zeneszerzőkkel

|

A Daft Punk után ismét az elektronikus zene egy nagyágyúját szerződtették az új Tron-zenék megalkotásához, egy filmklasszikus zeneszerzőjével együtt.

Hirdetés

A Tron-franchise 2010-es feltámasztása után már tavaly is voltak pletykák egy új filmről, ami egyre biztosabbnak tűnik, ugyanis már folynak a munkálatok egy új játékon, a Tron: Evolution pedig a szintén a legutóbbi filmhez kapcsolódva jelent meg. Mindezt a játék egyik zeneszerzője árulta el egy interjúban.

Giorgio Moroder, aki például A sebhelyesarcú zenéjét is szerezte, 74 évesen sem lassít, és nála sokkal fiatalabb zenészekkel is együtt dolgozik különböző projekteken. "A jövő héten (...) Skrillexszel találkozom. A Disney új Tron-játékához csinálom a zenét. Van nagyjából öt témánk, elektronikus cucc, és megnézzük, hogy van-e kedve remixelni, vagy feldolgozni valamelyik dalt" - mesélte egy interjúban Moroder.

Ez persze komoly újdonságnak számít, lévén a Disney eddig még nem jelentette be az új játék érkezését, illetve az is valószínű, hogy ezúttal is egy filmmel együtt jelenik meg a Tron legújabb játékfeldolgozása, de egyelőre erről sem tudunk semmit.

Mit gondoltok, milyen lesz az új Tron-játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)