Hirdetés

Tropico 3 - Kalózok, diktátorok, paradicsom

|

A diktátoros, majd a folytatásban kalózokkal kacérkodó békés és humoros gazdasági szimuláció nemsokára trilógiává bővül.

Hirdetés

A Tropico (2001) első részét még az a PopTop Software (Railroad Tycoon 2, Railroad Tycoon 3, Shattered Union) fejlesztette, amelyik időközben a Sid Meier vezette Firaxis Games szerves részévé vált a Take Two bábáskodása mellett. A második epizódot (Tropico 2:Pirate Cove - 2003) már a két esztendeje bezárt Frog City Software (Imperialism, Imperialism 2: Age of Exploration, Trade Empires) követte el. Utóbbi csapat még 2005-ben kívánt egy drogcsempészésre, -kereskedésre épülő stratégiát kiadni, amit végül a Take Two törölt. Van azért olyan téma, amit még ők sem vállanak fel.

Tropico: Paradise Island

tropico.jpg


A Tropico licenc tehát öt éve hever parlagon, s a Take Two csak most döntött úgy, hogy hasznosítani kívánja. Ha már új játékot nem is fejleszt, legalább továbbadja egy másik kiadónak, aki lát benne fantáziát. Ez lenne a német Kalypso Media, amelyik a bolgár Haemimont Games-t (Tzar: Burden of the Crown, Celtic Kings: Rage of War, Celtic Kings: The Punic Wars, Imperium 3: The Great Battles of Rome, Rising Kingdoms, Glory of the Roman Empire, Imperium Romanum, Imperium Romanum 2) bízta meg a folytatás elkészítésével.

Tropico 2: Pirate Cove

tropico-pirate.jpg


Ezt leszámítva az égadta világon semmilyen információ nem áll rendelkezésre a projektet illetően. A téma és a műfaj ismeretében bizonyára a PC-re fejlesztik, és a trópusi sziget mint környezet is megmarad. Minden más találgatás csak céltalanul durrogtatott vaktöltény lenne.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)