Hirdetés

Tropico 3 - Képeken a kezelőfelület

|

A Tropico 3 kezelőfelületét bemutató fényképeket kaptunk a játék kiadójától.

Hirdetés

Az agresszív terjeszkedésbe kezdett Kalypso Media (Németország és az Egyesült Királyság után már az Egyesült Államokban is irodát nyitott, felvásárolta a fizetésképtelenné vált Ascaron Entertainment-et) idei legnagyobb dobása a Tropico 3 lehet.



A Take Two kiadóóriástól megvásárolt jogok alapján a bolgár Haemimont Games (Imperium Romanum, Grand Ages: Rome) látott neki a munkálatoknak, s mint az nemrégiben kiderült, a PC mellett Xbox 360 platformra is ellátogat a hiánypótlónak ígérkező diktátorszimulátor.



A frissiben kiadott képsorozat (megtekinthető galériánkban) a kezelőfelületet hivatott bemutatni, amelyen jól megfér a minitérkép mellett többek között az építkezésekhez használt menü is. A Tropico 3 korszerű grafikai köntöse mellett a testre szabható avatárok jelentenek leginkább előrelépést a korábbi epizódokhoz képest. A megjelenés még idén ősszel várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)