Hirdetés

Tropico 3 - Szivarfüstös diktatúra

|

A német Kalypso Media úgy döntött, az lesz a legszerencsésebb, ha a harmadik Tropico-val visszatérnek a gyökerekhez.

Hirdetés

Eltelt ugyan néhány eseménytelennek nem nevezhető nap azóta, hogy beszámoltunk a Kalypso Media a a Take Two megállapodásáról, minek keretében utóbbi átadta a Tropico széria jogait a feltörekvő német kiadónak. (Természetesen nem ingyen, de az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra.) A diktatúrás és kalózos epizódokat felmutató Tropico tehát harmadjára is ránk vigyorog majd a monitorról, mégpedig valamikor 2009. nyarán az előzetes tervek alapján.

cuba_smoking_cohiba.jpg


Felmerül persze a kérdés, hogy az első (banánköztársaság), netán a második (kalózparadicsom) epizód elemei köszönnek-e vissza, vagy egy teljesen új koncepciónak leszünk tanúi. Nos, a madarak röptéből és a farkasok vonyításából, meg egy francia portálon felbukkant írásból kiolvasható a válasz.

cuba_varadero_l.jpg


A Jeuxvideo.com értesülései szerint a bolgár Haemimont (Imperium Romanum) műhelyében rotyogó alkotás az első részhez tér vissza, így újfent egy banánköztársaságot kell vasmarokkal, rummal, szivarral és homokos tengerparttal földi paradicsommá változtatnunk. Alig várom, hogy egyedül induljak az elnökválasztáson, ahol 99.999%-os aránnyal óhajtok nyerni. Az ellenzéket pedig feladom postán az ENSZ-nek. Képanyaggal, videóval sajnos még mindig nem szolgálhatunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)