Hirdetés

Tropico 4 - Nyakunkon a katonai junta

|

A Kalypso Media bejelentette a Tropico 4 első DLC-jét Junta címmel.

Hirdetés

A közelmúltban megjelent Tropico 4 legalább olyan kellemes játéknak bizonyult, mint elődje, sőt, azt kell mondanom, hogy még felül is múlta az apróbb, ám annál ötletesebb fejlesztéseknek köszönhetően.



El Presidente, vagyis a mindenki által tisztelt, félt, rettegett, lenézett, kinevetett (a nem kívánt rész törlendő) elnök továbbra is azon fáradozik, hogy teletömje Tropico népének pocakját, kiszolgálja a nagyhatalmakat, elnyerje a lehető legtöbb társadalmi csoport támogatását és végül, de nem utolsósorban tovább hizlalja titkos svájci bankszámláját.



A játékot kiadó Kalypso Media, és a szárnyai alá tartozó Haemimont Games úgy gondolhatta, hogy esetleg keveselljük már a Tropico 4 kampányában, valamint végtelen játékmódjában rejlő lehetőségeket, ezért gyorsan piacra dob egy kisebb DLC-t, mielőtt megszellőztetné, hogy már készül az igazi, lemezes kiegészítő.



A november 11-re időzített Junta DLC 3,99 euróért, ill. 400 MS pontért cserébe óvóhellyel, lőszerraktárral, páncélosokkal, javított katonai képességekkel és a témához illő öltözékkel látja el kedvenc diktátorunkat.



 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)