Hirdetés

Tropico 5 - íme El Presidente birodalma

|

El Presidente ötödszörre tér vissza, hogy tovább dirigálja Tropico lakóit, a Kalypso Media pedig megmutatta a diktátor leendő birodalmát.

Hirdetés

A Tropico 5 bejelentése derült égből villámcsapásként ért minket, hiszen semmi nem jelezte előre - ugyanakkor nem csodálkozunk azon, hogy folytatódik a Kalypso Media egyik legsikeresebb szériája.

Bár a Victor Vran című Diablo-klón fejlesztése is folyamatban van, mégis a Tropico 5 áll a Haemimont Games figyelmének középpontjában, és miután legutóbb megtudtuk, hogy milyen újításokra számíthatunk (többek között dinasztia, rengeteg fejlesztés és épület, kereskedelmi rendszer, felderítés és kompetitív, illetve kooperatív többjátékos módok), most az is kiderült, hogy El Presidente milyen területeket irányíthat majd.

Szemmel láthatóan nem csupán játékmenetben, de látványban is fejlődött a széria, a Tropico 5 legelső képkockái már most is gyönyörűek, és ez még csak a pre-alpha. Mi lesz később? 2014-ben, a Tropico 5 megjelenésekor kiderül.

Nektek hogy tetszenek a képek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)