Hirdetés

Tudni akarod, hány rókát simogattak meg a játékosok a Ghost of Tsushimában?

|

A Sony megosztott pár egészen érdekes statisztikát arról, hogy mi mindent csináltak a játékosok, mióta megjelent a szamurájos kaland.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima elképesztő népszerűségnek örvend, ezt az is mutatja, hogy ez lett a PlayStation 4 legjobban rajtolt exkluzív játéka valaha. Az embereknek a jelek szerint meglehetősen bejön a régi szamurájfilmeket idéző hangulat, a gyönyörű helyszínek és a lopakodásra valamint a frontális összecsapásokra egyaránt építő harcrendszer egyvelege. A Sony most ráadásul egy csomó statisztikát is közzétett arról, hogy mi mindent csináltak a játékosok a mongolok megszállta szigeten.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Sucker Punch szépen betalált a fotó móddal és az ahhoz tartozó különböző filterekkel, ugyanis a játékosok 15,5 millió képet lőttek összesen. Ehhez persze hozzájárult a gyönyörű környezet, mely rengeteg rejtett tevékenységet tartogat a kíváncsi természetű szamurájoknak. Ott vannak például a rókák, melyekből összesen 8,8 milliót simogattak meg; de említhetjük az Inari oltárokat, melyek előtt 37,5 millió alkalommal rótták le tiszteletüket.

A sziget felfedezése közben összesen 810 évet töltöttek lóháton a játékosok, akik eközben 14,2 millió haikut költöttek, valamint 28,1 milliószor szólaltatták meg a furulyát. A harcokból is kijutott bőven: 57,5 millió párbaj zajlott le a megjelenés óta, és a Szellemtől való félelmében pedig 139,4 millió mongol hódító esett össze.

A játék mindössze két hete jelent meg, tehát ezek a számok igen elismerésre méltóak, és valószínűleg az elkövetkezendő időkben csak növekednek majd. Ti is gazdagítottátok a statisztikákat néhány rókasimogatással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)