Hirdetés

Tudni akarod, mennyit játszottál 2023-ban a Steamen? Így nézheted meg

|

Átnevezve tért vissza idén a Steam Replay, azaz a Steam Visszajátszás.

Hirdetés

Bizonyára nem minden játékost érdekel, hogy mennyi időt töltött el az egyes alkotásokkal, vagy hány achievementet oldott fel, de akit igen, annak az év vége rendszerint maga a tejjel-mézzel folyó Kánaán. Ilyentájt ugyanis a konzolgyártók a legnagyobb PC-s piactérrel karöltve teszik lekérdezhetővé felhasználóik számára a személyes statisztikáikat. A sort a PlayStation nyitotta, utána az Xbox következett, majd pedig a Nintendo.

Hozzájuk csatlakozott most a Steam is, amely a tavalyi Steam Replay (Steam Visszajátszás) után idén a Steam Year in Review-val, azaz a Steam Visszatekintéssel száll ringbe. Erről vicces videó is készült, amit alább megtekinthetsz.

Hirdetés

A lekérdezéshez először is be kell jelentkeznünk a store.steampowered.com/yearinreview oldalon, majd dönthetünk, hogy a megjelenítendő statisztikánkat publikussá tesszük, privátként kezeljük, esetleg csak a barátainknak engedélyezünk betekintést. Ezt követően pedig olyan kérdésekre kapunk választ, mint hogy:

  • Hány játékkal játszottunk, és abból mennyi új?
  • Hány achievementet oldottunk fel, és abból mennyi számít ritkának?
  • Hány napig tartott a leghosszabb sorozatunk?

De az is kiderül hogy milyen arányban oszlik meg a játékidő a legtöbbet nyúzott címek között, hogyan teljesítettünk a többi játékoshoz képest, milyen stílusú alkotásokkal játszottunk elsősorban, és így tovább.

Ti melyik játékot nyúztátok idén a legtöbbet a Steamen?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)