Hirdetés

Tunnelers - Ingyenesen játszható multis játék Szlovákiából

|

Északi szomszédunk Floating Minds nevű csapata egy ingyenesen játszható multiplayer játékkal rukkol elő

Hirdetés

A pozsonyi székhelyű Floating Minds egy sajtóközleményben tudatta velünk nemrég, hogy gőzerővel készülő Tunnelers játékuk hamarosan a bétatesztelés fázisába kerül, ezért mindenkit tárt karokkal várnak, aki belekóstolna a futurisztikus tankokkal vívott földalatti hadviselésbe.


"2159-ben egy carretium nevű új és értékes nyersanyag tartja lázban a világot. De a kitermelők hamarosan rájönnek, hogy ezt a titkot talán örökké a föld alatt kellett volna hagyni." A Tunnelers a földalatti tankcsaták izgalmát hozza el, amiben multiban és csapatban dolgozva kell helytállnunk összesen négy játékmódban. A játékosok három oldal közül választhatnak, amelyek mindegyike egyedi technológiát használ, annak előnyeivel és hátrányaival. A Tunnelersben kilenc jármú és tank állítható csatasorba, amelyeket lehetőségünk lesz különféle fejlesztésekkel is tápolni, a győzelem érdekében.

Főbb tulajdonságok:
-online multiplayer több száz játékossal
-négy multiplayer játékmód
-kilenc jármű és tank minden oldalon
-több mint ötven díj és achievement
-csapat- és kooperatív játékmenet
-az akció függvényében dinamikusan változó zenei aláfestés
-részletes statisztika és eredménytábla a játékosoknak
-ingyenesen játszható

 A teljes verzió még idén ingyenesen elérhetővé válik a Tunnelers hivatalos honlapján, ahol jelenleg a zárt bétatesztre várják a jelentkezőket szlovák barátaink, némi játékbeli jutalom fejében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)