Hirdetés

Turning Point: Fall of Liberty képek

|

A történelem mindig is hálás és érdekfeszítő téma volt. Különösképp akkor, ha feltettük a kérdést: Mi lett volna, ha...?

Hirdetés

A Spark Unlimited csapata legújabb játékában épp egy ilyen kérdést boncolgat. Mi történt volna, ha a Harmadik Birodalom hadereje nem egy, a hadászatban járatlan diktátor kénye-kedve szerint ugrált volna, hanem a kor legjobb parancsnokainak elképzelése szerint hajtotta volna végre feladatait. E fiktív történet szerint nem csupán az európai kontinens népei hódoltak be, hanem a brit szigetország is, miután az Oroszlánfóka hadműveletet sikeresen végrehajtották, s német katonák szállták meg az országot. A következő célpont pedig nem más, mint az Egyesült államok.
Képes lehet egy hétköznapi építőmunkás legyőzni a megszálló német haderőt? Ha a hazai alapanyag ismeretében kellene válaszolnom, azonnal rávágnám, hogy NEM! A Spark srácai azonban jobb anyagból gyúrták hősüket, ki a játékosok hathatós segítségével sikerrel járhat.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)