Hirdetés

Turok Remaster - a konzolok sem maradnak ki

|

A Night Dive Studios szeretné, ha minél többen játszanának a klasszikus lövöldével, ezért nem hagyják ki a konzolos tábort sem.

Hirdetés

A tavaly év végén megjelent Turok és Turok 2 remaster valószínűleg nem hódítja meg a következő generáció gamereit, viszont a klasszikus játékok rajongói értékelték a Night Dive Studios munkáját. Egyikük rá is kérdezett, hogy a "konzolokkal mizu?".

Meglepő módon a Night Dive emberei nem hárítottak, hanem elég nyíltan kijelentették: Xbox One-ra már tervezik kiadni. A többi platformmal kapcsolatban még semmi sem biztos, de nagyon úgy néz ki, hogy a srácok nem szeretnének kihagyni senkit a mókából. Bár a Turok még újrakeverés után sem biztos, hogy jól néz majd ki a jelenlegi generációs konzolokon, a nosztalgia jól jön néha nekünk is.

A Turok és Turok 2 remastered már megvásárolható online áruházakon keresztül PC-re. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)