Hirdetés

Turok - pályaszerkesztőt kapott a felújított változat

|

Aki már kivégezte a Turok Remastered tartalmait, azok most belevethetik magukat a térképkészítésbe.

Hirdetés

A Turok rajongótábora most kicsit boldogabb lett. Az újrakevert kiadás megkapta a saját pályaszerkesztő eszközét, amivel nemcsak teljesen új térképeket lehet felépíteni, de a már létezőket is át lehet rendezni.

Minden alkotásotokat megoszthatjátok a Turok közösségével a Steamen, így régi, hiányzó pillanatokat hozhattok vissza a játékba, vagy teljesen új kalandokat hozhattok össze, mielőtt befutna a Turok 2 újrakevert kiadása.

Nyilván nem ez a világ legaktívabb közössége, de az alapvetően egy nagyon jófej húzás a Nightdive-tól, hogy a játékosok kezébe adta a modolhatóság lehetőségét. Reméljük sokan élnek is vele, és amíg a játékosok szorgoskodnak, addig a Nightdive is összerakja a Turok 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)