Hirdetés

Turtle Beach - az első Xbox One headsetek, amik nem működnek Xbox One-nal

|

A Turtle Beach a CES-en mutatta be két Xbox One-os fejhallgatóját, amiket már most meg lehet vásárolni - csak használni nem tudod.

Hirdetés

Sok probléma van az újgenerációs konzolokra való átállással. Azok a perifériák, amik az Xbox 360-nal működtek, az Xbox One-hoz már nem csatlakoztathatóak.

Hivatalos adapter még nincs, de némi ügyességgel bárki áthidalhatja ezt a problémát. Aki viszont nem kockáztatna, annak elvileg már csak egy-két hónapot kell várnia a hivatalos adapterre, úgyhogy végülis nem rossz ötlet már most megvenni a Turtle Beach két új Xbox One-os fülesének valamelyikét (vagy mindkettőt, az egyik legfeljebb tartaléknak marad). Az XO Four a belépő kategóriás változat, 99,95 dollárba kerül, vezeték nélküli, külön állíthatjuk rajta a játék és a beszéd hangerejét, sőt, a legtöbb mobilos játékkal is használható.

Ennek drágábbik párja az XO Seven, amiért már 159,95 dollárt kell fizetni, és főleg a profi esportolóknak találták ki. Szintén azt tudja, amit az XO Four, de cserélhetőek a fülhallgatórész fedlapjai, és hangszigetelő memóriahab alkotja a párnás részt.

Később természetesen bővülhet az Xbox One-kompatibilis headsetek száma, de megnyugtató, hogy a Turtle Beach már kész van a sajátjaival. Tőlük azért minőséget szoktunk kapni. Várjuk a Microsoft hivatalos adapterét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)