Hirdetés

Tűzbe jöttek a Dell akkumulátorai

|

Tegnap a Dell computergyártó vállalat 4,1 millió laptop akkumulátorát hívta vissza, mivel az eszközök a tájékoztatás szerint fokozottan tűzveszélyesek. A szóban forgó lítiumionos akkumulátorokat 2,7 millió amerikában és 1,4 millió más országokban eladott laptopba építették be 2004. július 18-ától a bejelentés napjáig. A Dell közleménye szerint az eszközök "bizonyos, rendkívül ritka körülmények között" túlmelegedhetnek, ez pedig tüzet okozhat. Az Amerikai Fogyasztóvédelmi Bizottság (Consumer Product Safety Commission - CPSC) honlapján kiderül, hogy a hibás alkatrészek más gyártók, így a Hewlett-Packard és az Apple Computer laptopjaiban is megtalálhatók. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)