Hirdetés

TV-be illő reklámokat készített egy Valheim-játékos a farmjának

|

Nem tudjuk, ki ő és mit csinál a farmján kívül, de ha piaci árura lenne szükségünk, tuti hozzá fordulnánk.

Hirdetés

Alig néhány hete van velünk a Valheim, a játékosok viszont már most nagyon sok emlékezetes tartalmat készítettek a játékkal. Gondoljunk csak vissza Szauron szemére, vagy a hídra, mely a világ végéig megy.

A Valheim pedig töretlenül termeli ki magából a jobbnál jobb tartalmakat, melyek sokszor lenyűgözőek, máskor pedig kifejezetten szórakoztatóak. Utóbbi csoporthoz tartozik a következő két videó is, melyet a TheNarrator11 nevű játékos töltött fel az internetre.

Hirdetés

A játékos a saját farmjának készített TV-be illő reklámokat, pontosan olyan stílusban, amitől az ötödik alkalommal már kifolyik az ember agya. Az első, 35 másodperces reklámban a fehérrépái utánozhatatlan minőségéről, a másodikban pedig a kolbásza tökéletességéről beszél.

A Homestead Farms ugyan nem is létezik, de már most megvett minket, legközelebb a piacon csak ilyen termékeket fogunk keresni.

Homestead Farms: Fehérrépa

My endgame of Valheim is just making commercials. Here's one for turnips from r/valheim

Homestead Farms: Kolbász

Valheim Commercial - Homestead Farms : Sausages from r/valheim

A videók készítője elárulta, hogy nagyjából másfél óra alatt készül el egy ilyen reklám. Természetesen már dolgozik a következő kedvcsinálón, melyben az árpája és a kenyere lesz a középpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)