Hirdetés

TV.GAMESTAR.HU - A 4000. videó

|

Készítsük a pezsgőt, tekerjük fel a hangerőt és valaki szerezzen lányokat! A GSTV oldalára feltöltötték a 4000. videót!

Hirdetés

Lehet, hogy nem készültetek rá, de ma bizony jubilálunk. Ez egy olyan bevett szokás, ami a szép kerek számok misztikumának találtak ki, hogy mindig legyen mit ünnepelni. Lehet ilyen például, hogy „ma öt éve nem dohányzom" vagy akár hogy „tíz egymást követÅ‘ szilveszteren nem hányták le a kabátom". Jubileumot ünnepelni mindenben lehet. Még akár GSTV videók számában is.

Az érdem viszont nem csak a miénk. Főként a Tiétek, de ha nagyon diplomatikus akarok lenni, akkor közös. Nem kevés munkát, pénzt, és energiát emésztett fel, hogy eljussunk idáig, hogy mit sem sejtve valaki közületek ma feltöltse a tv. gamestar.hu-ra a 4000. videót, és leverve egy újabb mérföldkövet közösen épített utunkon. Isten fizessem meg hát hagymaschips barátunknak, hogy tudtán kívül magára vállalta a 4000. videó feltöltésének nemes terhét, s mielőtt még elkezdődne a mindenkinek jogosan kijáró tivornya, pár perces némasággal tekintsük meg az ominózus mozgókép egész csodáját! Szép volt fiúk! Szép volt fiúk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)