Dark Souls - úgy sikerült végigvinni, hogy a játékost egy ellenfél sem ütötte meg (videó)

|

Bár az átlag gamer számára a karaktere sorozatos halála szokta jelenteni a Dark Souls-élményt, van, aki annyi időt töltött gyakorlással, hogy már meg sem tudják ütni a játék szörnyei.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Tavaly is tetemes mennyiségű időt töltöttünk a Twitchen mások játékközvetítéseit nézve, és ez valószínűleg idén is így lesz. Persze ez nem véletlen, hiszen olyan elképesztő dolgokat láthatunk a streamelős oldalon, amit máshol nem valószínűleg nem találunk meg, például egy híresen nehéz játék hibátlan végigjátszását.

A The Happy Hobbit nevű streamer nemrég egy különleges Dark Souls-végigjátszást abszolvált élőben, ami során nem csupán nem halt meg, de olyan hihetetlen profizmussal küzdötte magát végig a játékon, hogy egyszer sem szenvedett sérülést a hírhedten kegyetlen ellenfelektől (más, környezeti sebzéseket nem mindenhol lehet elkerülni). Ami viszonylag meglepő volt, hogy mindezt egy közelharci karakterrel érte el annak ellenére, hogy egy varázshasználóval sok ellenfelet anélkül legyűrhetünk, hogy egyáltalán a támadásainak hatósugarába kerülnénk.

És hogy mivel ünnepelte meg a sikeres végigjátszást? Hát elkezdte még egyszer a Dark Soulst. Arra mondjuk kíváncsi lennék, a rengeteg végigjátszás alatt csak az ellenfelek támadásait memorizálta, vagy sikerült hasonló mélységekben elmerülni az elég kusza történetben is.

Ha esetleg a második részt kihagyná Happy Hobbit, április 12-én már el is kezdhet gyakorolni a Dark Souls III-mal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!