Hirdetés

Megjelent az asztali Twitch alkalmazás

|

Már mindenki letöltheti teljes, befejezett Twitch alkalmazást, ami megkönnyíti az élő tartalom fogyasztását, és a csevegést a haverokkal.

Hirdetés

Ugyan megvan a csábereje egy csevegőprogramnak, amibe be van építve a Kappa emote a Twitch alkalmazás béta verziója mégsem aratott akkora sikert, mint azt talán a cég remélte. A program kicsivel volt több egy Discord másolatnál, de most kibővült, és már végleges verziónak tekinthető.

Az új változat továbbra is rendelkezik a korábbi, főleg csevegésre készített alkalmazás opcióival, de már bármelyik streamet könnyedén lehet nézni az appon belül, résztvenni a csatorna chatjében, és adakozni vagy feliratkozni is lehet ezen keresztül. A jövőben további funkciók várhatóak majd.

Aki szeretné kipróbálni az alkalmazást, az látogasson el annak hivatalos weboldalára. Pár kattintás után már telepíthető is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)