Hirdetés

Idén is lesz TwitchCon

|

A Twitch bejelentette, hogy 2017-ben mikor fogja megtartani saját rendezvényét, amely az eddigiekhez hasonlóan ismét az élő közvetítések rajongótáborának szól majd.

Hirdetés

A TwitchCont először 2015-ben rendezték meg azzal a nem titkolt céllal, hogy közelebb hozzák egymáshoz a streamereket a rajongókkal, valamint a felhasználók és játékfejlesztők megbeszélhessék egymással a különféle tapasztalataikat. Azóta pedig csak tovább nőtt az élő közvetítések népszerűsége, így a Twitch minden eddiginél népszerűbb. 

A livestream közösséget építő esemény 2017-ben sem marad el, a Twitch Twitteren jelentette be, hogy október 20 és október 22 között szeretettel várnak mindenkit a kaliforniai Long Beach Convention Centerben, legyen az játékos, fejlesztő vagy néző.

A jegyek egyelőre még nem érhetőek el és arról sem tudunk semmit, hogy a szórakoztatóiparból ki fogja magát képviselni a Conon, de a korábbi eseményeken olyan vendégek voltak, mint a Blizzard, a Capcom és a Wargaming, szóval unatkozni bizonyára idén sem fog senki. Ti követitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)