Hirdetés

Two Point Hospital - újra belenézhetünk a játékmenetbe

|

Egy fejlesztői kommentárral ellátott gameplay videó mutatja be, hogy milyen lesz a Two Point Hospital játékmenete. Nem kell órákon át a váróban ülnünk, ez már jó pont.

Hirdetés

A Theme Hospital sokak számára jelent kellemes emléket, a klasszikus szellemi örököse, a Two Point Hospital pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy ne hozzon szégyent a nagyszerű elődre. 

Hirdetés

A legutóbbi trailer a készítők elképzeléseiről mesélt (elvégre a fejlesztésben a Theme Hospital egykori alkotói is részt vesznek), most azonban nem kell beérnünk nyilatkozatokkal és ízelítőkkel. Az alábbi videóban közel nyolc percen keresztül nézhetjük, ahogy a semmiből létrehoznak egy kórházat recepcióval, betegellátással, kórtermekkel, vizsgálószobákkal, mosdókkal és mindennel, ami szükséges a gyógyításhoz, a hely megfelelő és gördülékeny működéséhez:

Persze így sem maradunk kommentár nélkül, a látottak alatt a Two Point Studios két alapítója, Mark Webley és Ben Hymers avatnak be minket a részletekbe. Érdemes még megemlíteni, hogy a játékban nyilvánvalóan nekünk kell majd kifejlesztenünk azokat az elemeket, amikkel a fejlesztők itt könnyedén feltöltik a rendelkezésre álló helyet. A Two Point Hospital valamikor idén jön PC-re.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)