Hirdetés

Two Point Hospital - trailer mesél a fejlesztők elképzeléseiről

|

Készül a klasszikus Theme Hospital szellemi örököse, a Two Point Hospital, az új videóban pedig a fejlesztőcsapat magyarázza el a terveit a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Nagy találgatások folytak arról, hogy vajon milyen titokzatos projektet fog leleplezni a SEGA. Nagy meglepetésre kiderült, hogy a Theme Hospital szellemi örököséről van szó, amely fejlesztésében annak egykori alkotói is részt vesznek: ez lesz a Two Point Hospital

Hirdetés

A Two Point Studios játékában igazgatóvá lényegülünk át, a feladatunk pedig az lesz, hogy az általunk menedzselt kórház dolgozóinak segítsünk megbírkózni különböző fantáziabetegségekkel. A Two Point Hospitalt fejlesztő stúdió két alapítója, Gary Carr és Mark Webley már a Bullfrog-féle Theme Hospital készítésénél is jelen voltak, az alábbi videóban pedig többek között arról is mesélnek, hogy már évek óta dolgoznak a projekten, viszont magát az ötletet közel húsz éve dédelgették. Megszólal a vezető dizájner, Ben Huskins is, aki a szimulátor játékmechanikáiról mesél. 

A Two Point Hospital megjelenése még idén várható PC-re és tartalmazni fog kooperatív, valamint kompetitív lehetőségeket is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)