Hirdetés

Two Worlds és az MMORPG

|

Azt már régóta tudjuk hogy a Two Worlds multiplayer része MMO központú lesz, most a játék ezen részéről derültek ki érdekes dolgok, egy interjú formája. Többek között az is kiderült hogy az Xboxosok kimaradnak a PC-sek MMO mókájából.

Hirdetés

A Two Worlds kiadása többek között a multiplayer rész miatt késik, mert itt komolyabb játékmenet beli egyensúlyozásokra is szükség van. - nyilatkozta Alexandra Constandache a játék egyik designere. Mivel a játék MMO része itt is havidíjas lesz és a kiadó még nem készült fel az ilyen üzleti húzásokra, ezért még azt nem is tudják hogy a játék többjátékos része mikor indulhat el, mert még a szerverek sincsenek felkészülve. De nem szeretnék úgy elindítani a játékot hogy a multi ne működne benne, így hát még várni kell a június 26-ai kiadással, de remélik hogy tudják tartani a határidőt. Az Xbox360-as verzió multiplayer része várhatóan abban fog különbözni a PC-stől hogy a konzolosban több lesz a zárt instance terület, a Guild Warshoz hasonlóan. További információért erre tessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)