Hirdetés

Two Worlds gyűjtői kiadás

|

Az európai játékosok már nyúzzák egy ideje a Southpeak Interactive Two Worlds játékát, az amerikai piacra viszont csak most fogják kiadni a programot.

Hirdetés

A Two Worlds egy nagyszerű grafikával rendelkező RPG, amit a Reality Pump Studios tálalásában kaptunk meg. Az amerikai játékosoknak viszont csak most válik majd elérhetővé a játék, ráadásul a kiadó bejelentette, hogy egy különleges, gyűjtői változat is készül, ami igen sok extrával kerül a boltokba. A különleges változat holografikus csomagolásban érkezik meg, amibe a virtuális világ térképét, egy 72 oldalas fantasy RPG könyvet, különleges zenéket és videókat is tartalmazó DVD lemezt és a rajongói oldalak elkészítéséhez nélkülözhetetlen webkitet is belecsomagolják majd. Az Xbox 360 verzió annyiban lesz más, hogy ebbe egy 48 órás Live Gold Trial kártyát is pakolnak, míg a PC-s felhasználók e helyett egyedi, játékbeli elemeket kapnak, amit csak a gyűjtői kiadás tulajdonosai oldhatnak fel. Az exkluzív PC-s változat 59.99 dollárba, míg az Xbox 360 verzió 69.99 dollárba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)