Hirdetés

Two Worlds MMO multiplayer

|

A Southpeak Interactive jelentette, hogy a Two Worlds néven készülő szerepjátékuk PC-s multiplayer módozata más lesz, mint a konzolra készülő változatoké.

Hirdetés

A Reality Pump Studios játéka egy fantasy RPG lesz, ami PC-re és Xbox 360-ra jelenik majd meg. Jelenleg azonban a fejlesztést a PC-s vonalon más irányba terelték el, már ami a multiplayert illeti. A kiadó jelentése szerint az eredetileg 8 fősre tervezett többjátékos mód MMO jelleggel készül tovább, így akár több ezer ember is játszhat egy időben. Az Xbox 360 verzió továbbra is az eddigi elképzelés alapján készül, így ott nem lesz megvalósítva ez az MMO rendszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)