Hirdetés

Ubi Soft berzek...aktív

|

A Gamepsydaily-n futottam bele egy érdekes hírbe. Információik szerint a Rainbow Six 3: Raven Shield-be hamarosan egy teljesen új védelmi rendszert építenek, mely kiszűri, hogy ki milyen CD kulccsal kíván csatlakozni az egyes szerverekhez. Amennyiben lopottnak bizonyul a kulcs, akkor nem egyszerűen egy IP-t tiltanak majd ki, hanem a kóddal összefűzve teljesen meggátolják a játékost, hogy még egyszer oda fellépjen. Vagyis hiába telepíted majd fel újra a játékot, generálsz új CD kulcsot, a kitiltott szerverre nem juthatsz be többet. Szóval aki hosszasan tervez RS ügyben, érdemes beszereznie az eredetit (már aki még nem tette ezt meg).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)