Hirdetés

A Ubi Soft szerint az EA megöli a kreativitást

|

"A Ubisoft bízik saját erejében és veszélyes lenne a piacra nézve, ha az Electronic Arts felvásárolna minket." - nyilatkozta egyik képviselőjük.

Hirdetés

A francia kiadónak rengeteg terve van a jövőre nézve és eddigi brandjaik mellett az RPG és a sport piacra is be szeretnének törni. Nem csoda, hogy az Electronic Arts még nem mondott le arról, hogy felvásárolja a céget, hiszen két évvel ezelőtt a részvényeik 20%-át meg is kaparintották.
"Van éppen elég erőforrásunk, remek brandjeink és kreatív fejlesztőstúdiónk, hogy egyedül folytassuk utunkat tovább" - nyilatkozta Alain Corre.
"Szerintem nagyon veszélyes lenne számunkra egy olyan cég befolyása alá kerülni, mint az Electronic Arts, mert ők megölik a kreativitást, a mi iparágunkban pedig ez a kulcsszó..."
"Nem kell tartanunk a jövőtől, konzolon és PC-n egyaránt erősek leszünk egyedül is. Az a lényeg, hogy olyan címeket szerezzünk, amelyekben eddig még nem voltunk erősek. Pont ezt tettük tavaly nyáron, amikor felvásároltuk a Driver licencet, illetve magát a Reflections Studios-t is. Az a célunk, hogy a továbbiakban sport és RPG címeket fejlesszünk." tette még hozzá Corre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)