Hirdetés

Ubi szárnyal, mégis késik

|

Tegnap már külön megemlítettük, hogy a Ubisoft frissen nyilvánosságra hozott első negyedéves pénzügyi jelentése bejelentette a Splinter Cell: Double Agent csúszását, ám a közlemény ennél többre is kiterjed. A kiadó a június 30-án zárult 2006-2007-es első pénzügyi negyedévében jobban teljesített, mint az azt megelőzőben. Ez eladások 85%-a a PC-re és az új generációs konzolokra megjelenő játékokból származik. Csak az Egyesült Államokban 34%-os bevételnövekedést sikerült realizálniuk pár hónap alatt, ami igen figyelemreméltó adat annak fényében, hogy az egész piac csak 7%-kal növekedett. A Ubisoft teljes bevételének 49%-a származott az észak-amerkai piacról. Sajnos azonban az előrejelzések szerint számos nagy cím megjelenését el kell halasztaniuk. A GameSpot figyelt fel arra, hogy az idei év szeptemberéig terjedő időintervallumra vonatkozó megjelenési adatok közül hiányzik a Dark Messiah of Might and Magic és a Resident Evil 4 is. Így valószínűleg ezek az alkotások leghamarabb már csak október közepén jelenhetnek meg. Yves Guillemot elnök-vezérigazgató mindezek ellenére nagyon bizakodó, sokat remélnek a nemrég megvásárolt Driver licensztől, de konkrétumokat még természetesen nem tudott elárulni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)