Hirdetés

Assassin's Creed - több forrás szerint is a vikingek korába visz a folytatás

|

Úgy tűnik, nem alaptalan pletyka, hogy vikingek lesznek a következő Assassin's Creed főszereplői, sőt, már Cory Barlog is azon viccelődik, hogy mennyire király lenne, ha Kratos is feltűnhetne benne.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt felröppent egy pletyka, mely szerint az Assassin's Creed következő epizódja a vikingekre fog fókuszálni, most pedig újabb források erősítették meg ezt a pletykát.

Hirdetés

Ugye egy-két hónappal ezelőtt még sokan úgy gondolták, hogy a római birodalom lesz a sorozat következő állomása, viszont a The Division 2-ben talált titokzatos posztert követően egyre hihetőbbnek tűnik az új teória, amelyre most az is alaposan ráerősít, hogy a Kotaku két egymástól független forrástól is ugyanazt hallotta. A források szerint a következő epizód jelenleg a "Kingdom" kódnevet viseli és valóban 2020-ban fog megjelenni.

A "viking" szó hallatára természetesen Cory Barlog, a tavalyi God of War rendezője is felkapta a fejét és viccesen megjegyezte, hogy mennyire poénos lenne egy crossover a két játék között:

Ezt természetesen mi is szívesen megnéznénk és igazából ha belegondolunk, nem ez lenne az első poén, amit bevállaltak az Assassin's Creed fejlesztői, elég csak visszagondolni a Final Fantasy XV crossoverre vagy a számtalan Easter Eggre, ami a sorozat korábbi részeiben megtalálható:

Ti mit gondoltok? Érdekesnek találjátok a választott korszakot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)