Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - merülj el a kalózok aranykorában

|

A Ubisoft legfrissebb kedvcsinálójában a játék történelmi hátterével ismerkedhetünk meg, valamint egy új figurát is bemutattak nekünk.

Hirdetés

Amióta megtörtént az Assassin's Creed IV: Black Flag bejelentése, rengeteg információ érkezett a játékról, ezek közül sokat a GameStar exkluzív Black Flag előzeteséből tudhattatok meg.

A Black Flag megjelenéséig még elég sok idő van hátra, de a soha le nem álló médiagépezet biztosítja, hogy addig se maradjunk infók és kalózok nélkül: hallottunk már Desmond-ról, megismertük az Assassin's Creed IV: Black Flag - The Watch nevű előrendelői klubot, valamint az sem titok, hogy évenként kapunk majd egy folytatást orgyilkos témában, így jövőre biztosan érkezik az Assassin's Creed V.

No de mielőtt ennyire előre rohannánk, térjünk vissza a negyedik részhez, mely a kalózok igazi aranykorába kalauzol el minket - a Ubisoft legújabb videójában ennek az időszaknak a történetével, érdekességeivel és legendás karaktereivel ismerkedhetünk meg, illetve a trailer végén egy kis játékmenetet is kapunk.

A videón felül bejelentésre került egy új figura is, "Blackbeard the Legendary Pirate" néven: ő nem más, mint a játék egyik karaktere, Feketeszakáll, aki a valóságban is a Karib-térségben és az Atlanti-óceán nyugati részén tevékenykedett, értsd kalózkodott. Íme:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése november 1. körül várható PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox 720-ra is. Ti melyik Black Flag gyűjtői kiadást szerzitek majd be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)