Hirdetés

Három Assassin's Creed egyszerre

|

"Három a magyar igazság!" - kiálthattak fel egyként a Ubisoft munkatársai, és gyorsan neki is láttak új orgyilkos történetek megírásának.

Hirdetés

Arról már korábban is hallottunk, hogy az Assassin's Creed sorozat minden évben új taggal bővül majd, az E3 2013 alkalmával pedig Yves Guillemot, a Ubisoft CEOja azt is elárulta, hogy jelenleg három Assassin's Creed játékon dolgoznak a fejlesztőcsapatok, egyszerre.

Amennyire jól hangzik, hogy nem maradunk orgyilkosok és templomosok nélkül az elkövetkezendő években, legalább annyira adhat okot aggodalomra is ez az infó: mi van, ha elkapkodják, összecsapják az új részeket (Assassin's Creed III, khm...)? Guillemot úr azonban mindenkit megnyugtatott:

"A különböző részeket készítő csapatoknak mindenképp elég időt akarunk biztosítani a fejlesztésre - két, három évet, így azt a kockázatot is vállalhatják, hogy közben változtatnak a koncepción, így alkotva tetszetőset és frisset (...) A mi dolgunk, hogy biztosítsuk számukra az elég erőt, energiát és időt, hogy megtehessék azokat a lépéseket, amiket egy magas minőségű játék elkészítéséhez meg kell tenni."

Nem kell tehát rögtön rejtett pengénkbe dőlni, nem is hangzik ez olyan rosszul. No és akkor jöjjenek a tippek, melyik három játékról lehet szó? Az elsőt nem nehéz kitalálni, az biztosan az idén megjelenő Assassin's Creed IV: Black Flag, a második ennek PS Vitás verziója lehet, a harmadikat pedig gondolom már ti is kiszámoltátok. Vagy meglepnek minket Ubiék, és egy nem várt részt szállítanak majd? Talán mindegy is, én csak egyet kérek: vagy ne nyúljanak a jól bejáratott játékelemekhez, vagy olyan újításokkal álljanak elő, melyeknek valóban van funkciójuk. Ó, és még valami:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)