Hirdetés

Ubisoft Club - játssz, és jutalmakat kapsz!

|

A Ubisoft egy új hűségprogramba kezdett, aminek köszönhetően extra tartalmakhoz férhetünk hozzá, ha a kiadó játékaival játszunk.

Hirdetés

A Uplayben volt már hasonló funkció, bizonyos feladatok teljesítésével háttérképeket, játékbeli tárgyakat oldhattunk fel. Nem tudjuk, ezt váltja-e le, de a most bejelentett a Ubisoft Club tagjai tapasztalati pontokat gyűjtenek, kitüntetéseket kapnak, és egy fizetőeszközt, az Uni-t halmozhatják fel.

Ha eleget játszunk, és elég Uni-t szedünk össze, annak elköltésével olcsóbban vehetünk meg játékokat, béta hozzáférést szerezhetünk, extra játékbeli tartalmakat és "limitált kiadású jóságokat" oldhatunk fel. A csatlakozáshoz csak be kell jelentkezni a Club oldalán a Uplay felhasználói fiókkal. A rendszer a korábbi játékidőt/achievementeket is beszámolja.

Reméljük ez a megoldás jobban működik majd, mint amit az Assassin's Creed: Unity esetén próbáltak sikerre vinni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)