Hirdetés

[Frissítve] Négy játék szervereit is végleg leállítja a Ubisoft

|

Miután a játékosok nagy része már továbbállt, a Ubisoft nem látja értelmét, hogy lélegeztető gépen tartsák a szervereket, inkább végleg kihúzzák a dugót.

Hirdetés

Frissítés: Mint később kiderült, a Might & Magic Duel of Champions és a Tom Clancy's Endwar Online szerverektől is búcsúzunk, ezeket október 31-én állítják majd le.

Korábban írtuk: A kiadó tegnap jelentette be, hogy két játék szervereinek is búcsút mondhatunk az év végén. Nagyon mondjuk nem lepődtünk meg, hiszen egyik cím sem volt átütő siker, már csak néhány játékos téblábol a virtuális világokban.

Az egyik ilyen a 2012-ben megjelent Ghost Recon Phantoms free-to-play MMO, ami sajnos sosem ért el átütő sikert. A játék szerverei december 1-ig üzemelnek, utána végleg elbúcsúzunk tőlük. Persze a Ghost Recon rajongóknak nem kell szomorkodniuk, hiszen jön a Wildlands.

A The Mighty Quest for Epic Loot szervereit ennél is korábban, október 25-én állítják le. A Ubisoft természetesen megköszönte a rajongók támogatását, de a játékosbázis már olyan kicsi volt mindkét esetben, hogy egyszerűen nem volt értelme tovább küzdeni.

Ti próbáltátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)