Hirdetés

A Ubisoft egész hónapban ingyen játékokkal kedveskedik nekünk

|

A Rayman Legends még csak a kezdet volt, április során hetente érkeznek majd az ajándékok.

Hirdetés

Nem aprózza el a dolgot a Ubisoft, ugyanis kiderült, hogy a tegnap bejelentett, teljesen ingyenes Rayman Legends mellett további sikercímeit is nekünk fogja ajándékozni április folyamán.

Hirdetés

Egyelőre nem kötötték az orrunkra, hogy egészen pontosan mely címeket is kapjuk meg ebben a hónapban, de elvileg olyan szériákból válogatnak, mint a Just Dance és Assassin's Creed. Hivatalos weboldalukat lesz majd érdemes figyelni, de természetesen mi is egyből beszámolunk majd arról, ha megtörténtek a friss bejelentések, és kiderült, az adott héten milyen jóság üti a markunkat. 

Mindenesetre, ha esetleg gyorsan végeznétek a remek ingyenes Rayman játékkal, akkor még bőven rácsúszhattok a Ghost Recon: Breakpoint, a Trials Rising, a The Crew 2, a Ghost Recon: Wildlands, és a The Division próbeverzióira, ezeket is a Ubisoft weboldalán érhetitek el. Mindegyik játékhoz Uplay fiók szükséges. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)