Hirdetés

Ubisoft - kiszivárogtak az új játékok

|

Kiszivárgott egy egész sor új Ubisoftos játék, köztük két új Assassin's Creed és egy Rayman.

Hirdetés

A Ubisoft San Franciscóban szervezett egy eseményt, amiben az újságíróknak mutatták be a jövőbeli terveiket. Ugyan jövő hét keddig embargó alatt van az összes elhangzott információ, valaki máris szivárogtatott.

A kép tanúsága szerint egy egész sor új játék készülhet a Ubisoftnál, köztük a tavaly PS Vitára megjelent Assassin's Creed: Liberation HD verziója, illetve egy Pirates alcímű valami, ami nem keverendő össze az Assassin's Creed IV: Black Flaggel - bár könnyen lehet, hogy annak a handheld, vagy mobilos változatáról van szó.

 

Emellett készülget egy a Rayman: Fiesta Run, illetve azt is megtudtuk, hogy a Ubi EndWar sorozata sem pihen. További információkat majd csak kedden oszthatunk meg veletek, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz majd visszanézni a GSO-ra.

Addig is remegve várjuk már az egyre ígéretesebbnek tűnő Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenését és persze ne felejtkezzünk el a szintén izgalmasnak tűnő Watch Dogs-ról sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)