Hirdetés

A Ubisoftnak az a célja, hogy az összes PvP-játékában legyen cross-play

|

A terv megvalósításához viszont idő kell, de már az is örvendetes, hogy így gondolkodik a stúdió.

Hirdetés

Manapság sokféle (sőt, várhatóan egyre bővülő) platformon játszanak az emberek, így a többjátékos címek kapcsán gyakran érthető elvárás a cross-play lehetősége, hogy a különböző gépeket használók is tudjanak együtt nyomulni. A pár éve még teljes utópiának hangzó trend mára már a Sony-t is bekebelezte, így nem csoda, hogy a nagy kiadók igyekeznek idomulni korunk igényeihez.

Hirdetés

Yves Guillemot, a francia vállalat vezetője egy, a befektetőknek szóló konferenciabeszélgetésen tett egy elég biztató kijelentést a téma kapcsán. Állítása szerint ugyanis az a céljuk, hogy idővel minden egyes PvP-játékuk esetében elérhetővé tegyék a cross-play funckiót, és már javában dolgoznak is az ügyön. Erre elég jó bizonyíték, hogy egy friss változásnak hála az általuk kiadott Brawlhalla című verekedős játékban már mindenki együtt játszhat, platformtól függetlenül. Nyilván nem ez az év legjobban várt híre, de első lépésnek megteszi.

Nem tudni, hogy a Ubisoft pontosan mely játékaihoz szeretné elérhetővé tenni ezt a dolgot, de elég sok lehetséges jelölt van, elég csak például a Rainbow Six: Siege-ra vagy épp a Ghost Recon-játékokra gondolni. Szerintetek jó ötlet cross-playt rakni a többjátékos mókára kihegyezett alkotásokba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)