Hirdetés

A Ubisoft sokat fejleszt Wii-re, de a PC-t is támogatja

|

A Gamesindustry.biz-nek adott interjújában arról faggatták Yves Guillemotot, a Ubisoft vezérigazgatóját, hogy miért támogatja ennyire a cég a Nintendo új konzolját, a Wii-t.

Hirdetés

A Wii-re a Ubisoft hét új játékot is meg fog jelentetni, míg PS3-ra csak ötöt. A hét játékkal a Ubisoft egyelőre a nagyobb cégek közül támogatja a leginkább a Nintendot. Az okok között Guillemot azt is felsorolta, hogy Wii-re könnyebb fejleszteni.
Guillemot óvatosan válaszolt arra a kérdésre, hogy mi a helyzet az Electronic Arts felvásárlási terveivel ("Erre a kérdésre nem válaszolhatok. Kérdezze meg őket."), de a Ubi mostani terve, hogy független marad, és nem lép be semmilyen másik nagyobb cégen belülre, bár sokféle forgatókönyvön gondolkoznak az ottani fejesek.
Számunkra jó hír, hogy a Ubi a PC-t továbbra is épp olyan erőteljesen bombázza címekkel, mint eddig. "A PC állandóan újra feltalálja saját magát, úgyhogy fontos gép marad számunkra."

Címkék: #ubisoft
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)