Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - hat percnyi újabb lopakodás

|

Sam Fisher következő visszatéréséig nincs már sok hátra, de addig sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

A legutóbbi Spies vs. Mercs Classic trailer után most például egy hat perces Splinter Cell: Blacklist gameplay érkezett, melyben ismét megcsodálhatjuk Sam terrorelhárító képességeit és felszereléseit, amiket ezúttal egy louisianai gyáregységben vet be.

A Splinter Cell: Blacklist megjelenéséig már nincs sok hátra, a játék augusztus 23-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, de ha nem akartok lemaradni egy remek akcióról, akkor érdemes még időben megfontolni egy Splinter Cell: Blacklist előrendelést, amit nálunk is megejthettek, így hozzájutva az in-game tartalmakon felül egy pisztoly formájú 4GB-os pendrive-hoz is. A Ubisoft egyébként magával viszi a játékot a július 19-én induló PAX Australia rendezvényre is, úgyhogy nemsokára újabb játékmenetre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)