Hirdetés

Ubisoft - Szakemberképzés Casablancában

|

A francia Ubisoft tovább terjeszkedik a "harmadik világban" biztosítva a cég számára a jól képzett jövendő munkaerőt.

Hirdetés

Nem véletlenül oktatják egyetemi szinten az emberi erőforrás megfelelő kiválasztását, felhasználását. Minden vállalkozás hosszú távú fennmaradása szempontjából lényeges, hogy kellő mennyiségű, megfelelően képzett szakembergárda álljon mindig rendelkezésre. A legtisztább az, ha maga a vállalat gondoskodik arról, hogy az utánpótlás az ő igényeinek megfelelő képzésben részesüljön. A legnagyobb európai kiadó a montreáli és a sherbrooke-i egyetem után Marokkóra vetett szemet. Az Ubisoft Campus program keretében, a helyi Sigma Technologies audiovizuális médiumok területén tevékenykedő vállalatával kötött megállapodást. Videojátékok és animációs filmek készítésének alapjait sajátíthatják el az arra vállalkozók, akik programozásra, 3D-animációra, játék- és pályadizájnra illetve projekt menedzsmentre szakosodhatnak.

Casablanca

casablanca.jpg


A Casablanca Campus természetesen szoros kapcsolatokat épít majd ki franciaországi és kanadai partnereivel, s felügyeletét az École nationale du jeut et des médias interactifs numériques (ENJMIN - Interaktív Digitális Média és Játék Nemzeti Iskolája) látja majd el.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)