Hirdetés

Ubisoft - szerverköltözések, játékkimaradások

|

Van ez az Ubisoft nevű cég amelyiknek sok játéka függ online elérésektől és adatoktól. Nemsokára költözni fognak a szerverek.

Hirdetés

Február hetedikén az Ubisoft szerverei költözni kezdenek egyik szerverfarmról a másikra, minden adat átmásolásra kerül.

Emiatt a költözés idejére az Ubisoft játékok java részének online funkcionalítása le lesz állítva. Néhány játékkal az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesznek játszhatóak - de ezek listája rövid és csak PC-s és Mac-es játékosokat érint.

A legújabb AAA címeket (Anno 2070, Assassin's Creed: Revelations, Driver: San Francisco, és Just Dance 3) egyáltalán nem érinti a leállás, ezek online és offline funkcionalitása is megmarad. Amely játékok nem fognak menni a szerverköltözés miatt a következőek: Assassin's Creed (OSX),  Splinter Cell: Conviction (OSX), Might and Magic: Heroes VI (PC) és a Tom Clancy's HAWX 2.

A többi, nem említett Ubisoft játék online részeit ideiglenesen lekapcsolják a költözés idejére, ezek a játékok offline módban működni fognak. Azt, hogy mikor fejeződik be a szerverköltözés az Ubisoft hivatalos twitterén jelentik majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)