Hirdetés

Ez lesz a Ubisoft következő ingyenes játéka, mától 30 napon át kapunk valamit

|

Közeleg a december, vele együtt pedig az utolsó játék, ami a Ubi30 promócióban ingyen jár. Nem fogtok csalódni.

Hirdetés

Július óta minden hónapban megajándékozta a PC-seket a Ubisoft 30. születésnapja alkalmából. Most még mindig a Far Cry 3 Blood Dragont tölthetjük le, de december 7-én egy új cím veszi át a helyét.

Ez a játék pedig nem más, mint az Assassin's Creed III, ami ugyan nem a sorozat legjobbja, de még így is nagyon szórakoztató. Ingyen meg pláne. 

További jó hír, hogy mától 30 napon át nyitogathatjuk az adventi naptárt, és minden nap más ajándék fogad minket. A mai az, hogy a Rayman Classic ingyenes iOS-en és Androidon, de ha igazak a pletykák, mindenfélét kapunk a koktélreceptektől a csomagolópapíron át a gifekig és háttérképekig.

Aki lemaradt a korábbi ajánlatokról, az is örülhet: ha minden igaz, december 15-én a Prince of Persia: The Sands of Time, 16-án a Rayman Legends, 17-én a Splinter Cell, 18-án pedig a The Crew lesz ismét ingyenes. A promóció december 23-áig tart, a naptárat magát itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)