Hirdetés

Ubisoft - titokzatos új projekt készül

|

Valami titokzatos dolog készül a Ubisoft gyártósorán. Még nem tudni semmit, de egy önéletrajzzal érdemes megdobni a srácokat.

Hirdetés

Mostanság a Ubisoft nevére könnyedén rávághatná az ember, hogy ők csak egyik folytatást gyártják a másik után, azért bőven akadnak ott még igazán érdekes és jó ötletek. Most is készül éppen valami next-gen játék titokban, ők pedig már toborozzák is hozzá az embereket.

Az új álláshirdetések a kiadóvállalat San Francisco-i stúdiójába szólnak, akiket korábban a kiváló Rocksmith sorozat kapcsán ismerhettünk meg. A feladott hirdetések szerint a stúdió egy AAA kategóriás látványvilággal rendelkező játékon dolgozik, amelyet PC-re és következő generációs konzolokra is szeretnének megjelentetni.

Elsősorban a csapat egy művészeti rendezőt keres, aki képes lenne 2D és 3D grafikákat előállítani, valamint összeszedni és menedzselni egy világszínvonalú grafikus csapatot. A jelentkezőnek a játék teljes látványvilágát meg kellene határoznia, tehát mindenképpen komoly feladatról van szó.

Az elvárások adottak, tehát aki tettrekésznek érzi magát, az erre tud bővebben olvasni a követelményekről és a jelentkezés módjáról.

Ti mit gondoltok? Milyen játékon dolgozhat titokban a Ubisoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)