Hirdetés

Megújul a Ubisoft, még a logót is lecserélték

|

Nem sokkal az E3 előtt a francia kiadó némileg felfrissítette 2003 óta használt emblémáját, ami elmondásuk szerint a cég új irányvonalát is képviseli.

Hirdetés

Nemsokára itt az E3, ami a sajtókonferenciát tartó kiadók, így a Ubisoft számára is az év egyik legfontosabb eseménye. Az Assassin's Creed, a Far Cry és sok más sikerszéria kiadója pedig megújult arculattal érkezik Los Angelesbe.

Új logójuk a 2003 óta használt örvényszerű embléma egy felújított változata, a színes változat helyett viszont egyszerű fekete-fehér és valamivel letisztultabb is lett. A kiadó a témához kapcsolódó blogposztja szerint ez a Ubisoft jelenlegi irányvonalát képviseli, méghozzá így:

"Ma világokat alkotunk. Világokat, amik videojátékokként, filmekként, képregényekként sorozatokként, könyvekként és vidámparki játékokként kelnek életre. Az új logónk egyszínű és minimalista. Ablakot nyit a világokba, amiket megalkotunk betekintést nyújtva abba, mi vár ott és a művészi munkába, amivel létrejönnek. (...) szándékosan kézzel rajzolt formákat idézik, hogy emberi tulajdonságainkat, a lelkesedést és azt a csipetnyi őrültséget, ami a Ubisoftot jellemzi."

Hogy ennyi mindent hogyan látnak bele egy örvénybe, azt nem tudom, de annyira gyönyörű ez a jellemzés, hogy úgy éreztem, meg kell osztanom veletek. Más kérdés, hogy a Ubisoft rögtön hatalmas öngólt lőtt, mikor összegyűjtötték korábbi logóikat is ugyanitt, amik közül némelyik a maga retró módján talán menőbb, de mindenképp izgalmasabb, mint az új embléma.

Nektek tetszik az új arculat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)